Csapatépítő

A csapatépítő rendezvények lehetőséget kínálnak a céges csapatoknak arra, hogy kicsit kilépjenek a mindennapi munkakörnyezetből és közösen élvezhessék a kihívásokat, valamint erősítsék a csapatszellemüket.

Miért jó ez a rendezvénytípus és mire alkalmas?



  • Csapatszellem és együttműködés fejlesztésére


    A csapatépítő tevékenységek segítenek megerősíteni a tagok közötti kapcsolatot és elősegítik az együttműködést.

  • Kommunikáció javítására


    Az interkatív feladatok és kihívások révén javítható a csapattagok közötti kommunikáció és megértés.

  • Problémamegoldó képesség fejleszésére


    A csapatépítő feladatok gyakran olyan feladatokat tartalmaznak, amelyek segítenek fejleszteni a résztvevők problémamegoldó képességét és kreativitását.

  • Bizalomépítésre


    Az együttműködés és közös kihívások megoldása révén erősödik a csapattagokban egymás iránti bizalom.

  • Motiváció növelésére


    A sikeresen teljesített feladatok és kihívások pozitív hatással vannak a résztvevők motivációjára és munkakedvére.

  • Szórakozásra és kikapcsolódásra


    A csapatépítő események lehetőséget adnak a résztvevőknek arra, hogy kikapcsolódjanak és szórakozzanak a munkahelyi feladatoktól.

  • Csapattagok felismerésére és erősítésére


    Az ilyen típusú rendezvényeketn megfigyelhető, hogy kik a természetes vezetől és hogyan tudnak másokat motiválni és támogatni.

  • Új készségek és erősségek felfedezésére


    A különböző tevékenységek során a résztvevők felfedezhetik és fejleszthetik olyan készségeiket és erősségeiket, amelyekre korábban nem is gondoltak volna.

  • Csapatmunka értékeinek megértésére


    A csapatépítő rendezvényeken keresztül a résztvevők jobban megérthetik és értékelhetik a csapatmunka fontosságát és előnyeit.

  • Hosszú távú hatások


    Az ilyen típusú rendezvények hosszú távú hatással lehetnek a csapatmunkára és a munkahelyi hangulatra, segítve a céget a sikeres és harmónikus munkakörnyezet kialakításában.

Tökéletes helyszíneink csapatépítőkhöz



Akadémia Hotel**** Balatonfüred



A szálloda tökéletes választás rendezvények helyszíneként, üzletemberek, kikapcsolódásra vágyók, családok, sportcsapatok és szabadidős csoportok számára egyaránt.

Tovább a csapatépítő lehetőségekre!




Aura Hotel Balatonfüred



A szálloda csak 12 éven felüli vendégeket fogad, így biztosítva a kellemes kikapcsolódást és nyugalmat az egész napos tréningek és egyéb események után. Balatonfüred és a szálloda által nyújtott szolgáltatások és programok remek kiegészítést kínálnak az egyes rendezvényekhez.

Tovább a csapatépítő lehetőségekre!


Forest Hills**** Hotel & Golf



A szálloda által nyújtott szolgáltatások (így a wellness) és sport lehetőségek (így a golf, footgolf, tenisz) remek kiegészítést kínálnak az egyes rendezvényekhez.

Tovább a csapatépítő lehetőségekre!




Tündérkert Hotel Noszvaj



A 6 hektáros erdővel és botanikus kerttel körül ölelt szálloda és kastély, legendáival, különleges erdei kalandokkal, történelmi felfedezésekkel és a szálloda frissítő fürdőházával élmény teli programokat kínálnak.

Tovább a csapatépítő lehetőségekre!



Oxigén Family Hotel****



A szálloda adottságai kiváló lehetőségeket rejtenek csapatépítő programokhoz, tréningekhez, konferenciákhoz, ahol a természet és a finom ízek szerelmesei és az aktív kikapcsolódást kedvelők is megtalálják számításukat.

Tovább a csapatépítő lehetőségekre!




Pilvax Hotel**superior Kalocsa



A 20 fő befogadására alkalmas pincehelyiségben borkóstolásra, borvacsorára van lehetőség, mely kiváló kiegészítést adhat csapatépítők, családi, baráti összejövetelek egyéb programok mellé. A borkóstolók megszervezésekor a környékbeli borrégiók kínálataival ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Tovább a csapatépítő lehetőségekre!



Events & More - a Hotel & More Holding rendezvényhelyszíneinek gyűjtőoldala
  • Ajánlatkérés
  • Rendezvénytípusok
  • Hírlevél feliratkozás
  • Partnerprogram